Bilpleie

Angelwax rens og polering

 

Angelwax er et britisk merke. Vi bruker produkter fra denne produsenten når vi vasker, renser og polerer lakken. Angelwax har den høyeste kvalitet og holdbarhet og gir en uovertruffen finish. Etter dette legger vi på Drop off som er et unikt keramisk hybridprodukt produsert i Sverige.

 

Drop Off  slitesterk lakkbeskyttelse

Drop Off er en keramisk lakkbeskyttelse med en unik formula, langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. Det er et av få merker som er uten silikon, teflon eller voks. Den er 1600% hardere enn vanlig voks og er derfor langt mer slitesterk mot for eksempel sollys, uv-stråler, surt regn, fugleskitt, løsningsmidler med mer. DET GIS OPPTIL 5 ÅRS GARANTI.

 Lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte. 

 Nyere biler er lakkert med miljølakk. Denne tåler ikke så mye som den lakken de brukte tidligere. Derfor kan det være smart å gi den ekstra beskyttlse.

 

Testresultat

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!
 
 

Eksklusive bilmerker velger Drop Off!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Vår keramiske lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opptil 5 år. Du vil garantert bli imponert av den nye generasjon lakkbeskyttelse.

Drop off Audi Handeland antirust bilpleie