Lakkfornying og beskyttelse

Angelwax rens og polering

Angelwax er et britisk merke. Vi bruker produkter fra denne produsenten når vi vasker, renser og polerer lakken. Angelwax har den høyeste kvalitet og holdbarhet og gir en uovertruffen finish. Etter dette legger vi på Drop off som er et unikt keramisk hybridprodukt produsert i Sverige.

DROP OFF  slitesterk keramisk lakkbeskyttelse

Drop Off er en keramisk lakkbeskyttelse med en unik formula, langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. Det er et av få merker som er uten silikon, teflon eller voks. Den er 1600% hardere enn vanlig voks og er derfor langt mer slitesterk mot for eksempel sollys, uv-stråler, surt regn, fugleskitt, løsningsmidler med mer. DET GIS OPPTIL 5 ÅRS GARANTI.

Lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte.

Nyere biler er lakkert med miljølakk. Denne tåler ikke så mye som den lakken de brukte tidligere. Derfor kan det være smart å gi den ekstra beskyttlse.

Testresultat

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!
Handeland Antirust på Ualand har polert og behandlet biler til kunder fra hele Rogaland. Ta kontakt for tilbud.

Eksklusive bilmerker velger DROP OFF!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes obligatorisk på alle nysolgte biler i av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Vår keramiske lakkbeskyttelse har en holdbarhet på opptil 5 år. Du vil garantert bli imponert av den nye generasjon lakkbeskyttelse.

Les mer om DROP OFF:

Skade- og lakkreparasjoner

Vi utfører reparasjon av karosseri-skader. Har du bulket bilen eller har rusten trengt seg gjennom karosseriet? Vi utbedrer skaden og lakkerer bilen slik at den blir like fin.

Vi kan også utføre større reparasjon- og lakkeringsoppdrag.

Stort utvalg av felger og dekk

Vi i Handeland Antirust er forhandler av Norgesdekk og Pure Weels. Her finner du et stort utvalg i dekk og felger. Sjekk deres hjemmeside og velg ut det som er aktuelt for deg. Ta så kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Du kan også stikke innom vårt verksted. Her har vi noen av de mest aktuelle felgene og dekk utstilt.

Handeland Antirust Felger og dekk

Handeland Antirust Felger og dekk

Årlig vask og fornying av Drop off keramisk lakkbeskyttelse