Gled deg over et enkelt bilhold med Drop Off produkter. Disse produktene gir også en skinnende flott bil. Slik gjør du:

Handeland Antirust har i mange år behandlet biler og båter med Drop Off keramisk lakkbeskyttelse. Med polering og Drop Off kan du få en gammel bil til å se ny ut i lakken, og i tillegg få et enklere vedlikehold der skitt og salt ikke fester seg så lett på bilen.

Både gamle og nye biler behandles med Drop Off produkter for å holde lakken skinnende og gjør at smuss ikke fester seg så lett.

Drop Off har også en serie med vaskeprodukter som vi selger. Her er oppskriften på hvordan du går fram når du vasker bilen med Drop Off, hentet fra importøren selv. Husk at du ikke trenger en høytrykkspyler for å utføre dette. Skum kan du legge på med en svamp på samme måte som når du vasker bilen.

Drop Off produktene kan du kjøpe som pakke eller enkeltvis:

 • Drop Off flyverustfjerner (effektiv fjerning av bremsestøv og flyverust)
 • Drop Off Vannskrekk (gir god vannavrenning, glans og beskyttelse)
 • Drop Off Kaldavfetting (miljøtilpasset effektiv avfetting som løser opp asfalt, oljer og vanskelig mineralsmuss)
 • Drop Off Skumvask (løser opp forurensing)
 • Drop Off Bilshampoo (fjerner trafikkfilm og smuss – hudvennlig)
 • Drop Off Keramisk shampoo (gir lakken ekstra glans)
 • Drop Off Vaskepakke (bag med alle Drop Off produktene pluss vaffelsvamp, tørkehåndkle, microfiberklut og produktkort)

Gode råd for bilvask med Drop Off:

 1. Husk å vask bilen i skygge eller overskyet vær. Direkte sollys kan føre til at vaskeproduktene tørker inn og lager permanente skjolder. Bruke en my svamp og bruk gjerne varmt vann.
 2. Skumsåpe påføres med høytrykkspyler og la den virke i 3-4 minutter før du spyler den av. Spyl nedenfra og opp. Om du ikke har høytrykkspyler med skumlanse, så kan du påføre den med svamp.
 3. Avfetting bruker du dersom bilen fremdeles føles ru og nuppete. La det virke i 3-5 minutter før du spyler det av. Ofte er det nok å legge dette kun på den nedre delen av bilen. Dersom bilen er så skitten at du uansett bør bruke avfetting så kan du legge avfetting på før skum, og legge skumsåpe oppå og spyle av alt samtidig.
 4. Bilshampo vaskes på med svamp. Om bilen ikke er spesialt møkkete, så kan du gå rett på med bilshampo og svampvask og utelate avfetting og skumsåpe. (et tips er å ha to bøtter, en med såpe og en med rent vann, så skylles svampen i bøtta med rent vann etter påføring av såpe på ett område.) Skyll ovenfra og ned.
 5. Tørk av bilen for å få en ekstra blant overflate. Da unngår du også kalkflekker.
 6. Hvis du allerede har Drop Off keramisk lakkbeskyttelse på bilen vil lakken nå være blank og ren samtidig som den er beskyttet. Dersom den «hydrofobiske» effekten avtar etter at bilen er vasket ren påfører du Drop Off keramisk shampoo. Da får du tilbake den kjente Drop Off effekten og den flotte glansen. Den påføres etter at du har vasket bilen ren, men før du tørker bilen med et tørkehåndkle. Drop Off keramisk shampo sprøyter du på en svamp eller microfiberklut og påfører den område for område. La den ligge på i 2-3 minutter før avskylling.