Mange legger mye penger inn i en bobil. Da er det lurt å ta godt vare på den med antirustbehandling og lakkbeskyttelse. Ikke bare holder du den i god stand men den ser også finere ut. Og så vil du få mer for den om du skal selge den.

Denne gangen fokuserer vi på lakken. Alle som har eller har hatt campingvogn og bobil kjenner de skjemmende sorte renningene som kommer av forurensing, fra pakninger eller andre ting. De kan være irriterende vanskelige å få bort.

Vind og vær sliter også på lakken og gjør den matt.

Har du en helt ny bobil kan det være lurt å få den behandlet med keramisk lakkbeskyttelse med en gang. Da vil du oppleve at lakken holder seg fin og det er lettere å vaske av skitt.

Har du en bobil som har gått noen år på veien der lakken har blitt matt. Da polerer vi den opp for deg slik at lakken får tilbake glansen.

DROP OFF  slitesterk keramisk lakkbeskyttelse

Drop Off er en keramisk lakkbeskyttelse med en unik formula, langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. Det er et av få merker som er uten silikon, teflon eller voks. Den er 1600% hardere enn vanlig voks og er derfor langt mer slitesterk mot for eksempel sollys, uv-stråler, surt regn, fugleskitt, løsningsmidler med mer. DET GIS OPPTIL 5 ÅRS GARANTI.

Lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte.

Testresultat

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!
Handeland Antirust på Ualand har polert og behandlet biler til kunder fra hele Rogaland. Ta kontakt for tilbud.